Valthe

TC Valthe

Tennis Club Valthe

Tennis voor iedereen

Tennis Club Valthe is dé tennisvereniging van Zuid-Oost Drenthe. Met een eigen tennisbaan achter het Dorpshuis van Valthe heb je een geweldig uitzicht op de hunebedden ‘De Valther Tweeling’ en de omringende velden en bossen. De ruime parkeerplaats, goed onderhouden banen én clubhuis met voorzieningen garanderen jou eindeloos tennisplezier.

Welk niveau tennis je ook speelt, in Valthe geniet je op ontspannen wijze van een sportief potje tennis. Dit prachtige spel is te spelen op elk niveau, van recreatief tot zeer competitief. Bij TC Valthe hebben we 2 buitenbanen. Wij spelen dan ook van begin april tot ergens in oktober / november. Wanneer het weer echt te nat is, stopt ons seizoen. We hebben ongeveer 30 leden waarvan sommige wekelijks op de baan te vinden zijn en anderen wat minder.

Elke tennisbaan heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Onze twee buitenbanen hebben een ondergrond van gravel. Het grote voordeel hiervan is dat het spel er iets langzamer en dynamischer van wordt. Een ideale ondergrond om het spel beter te leren kennen én verder te perfectioneren. 

Tennis vrijblijvend een keertje mee

Op zondagochtend wordt er vaak getost (voor de leek: wie zin heeft komt spelen) en ook door de week ‘s avonds wordt er wel eens getost (meestal op dinsdag). Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om met iemand af te spreken om wanneer het jou uitkomt een potje te gaan tennissen.

Of je nu 8 of 88 bent, Tennis Club Valthe is de perfecte vereniging om tennis te (leren) spelen. Wanneer doe jij mee?

Menu TC Valthe
tennis club valthe

Waarom tennis?

Tweede sport van NL

Tennis is de tweede sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 630.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle speelniveaus en je bent nooit te oud om te starten.

Tennis is ontzettend goed voor je gezondheid, het biedt veel fysieke uitdaging en het is geschikt voor alle leeftijden. Het leuke van TC Valthe is dat iedereen er welkom is. Iedereen speelt dus ook tegen iedereen. Dat maakt het enorm leerzaam en vooral erg gezellig.

Lid worden

Heb je ooit getennist en lijkt het je leuk weer eens een balletje te slaan? Of wil je het eens proberen? Je bent van harte welkom om te komen kijken en een balletje mee te slaan! Maak dus vrijblijvend kennis met onze gezellige vereniging en kom langs op een tosavond of ochtend of neem contact op met één van de (bestuurs) leden. 

Of stuur een berichtje naar tcvalthe@gmail.com

Namens het bestuur,
Jan Lucas Meijer, Bert Dubbelboer, Marja Wessel, Harry Bosman en Anita Bron

Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan.

tennis club valthe
Lid worden
Tot ziens op de tennisbaan

Mocht het je bevallen, voor 80 euro ben je het hele jaar lid van onze vereniging, en een tweede gezinslid krijgt korting!

tennis club valthe
Secretariaat

Makkelijk in contact

Mevr. Anita Veldman-Bron
Hoofdstraat 75, 7872 PJ Valthe
telefoon: 06-20736126
email: tcvalthe@gmail.com

Nieuws van T.C. Valthe

De laatste gebeurtenissen & evenementen.

Search