Verenigingen

Verenigingen

Verenigingen, comités en stichtingen

Ontmoetingsplek voor iedereen.

Uw vereniging / comité / stichting in Valthe ook zichtbaar op deze site? Aanmelden kan via websitevalthe@gmail.com. Graag met foto/logo of toestemming om uw foto/logo van uw website te gebruiken.

D.O.S. Valthe
v.v. Valtherboys
Drouwenerzand
Drouwenerzand
Tornado '65
IJsvereniging Schaopkoel
St. Dorpsvermaak Valthe
Speeltuinvereniging Jong Leven

De Gym (Senioren)

De tijden zijn gewijzigd naar 15:30-16.30 uur.
We zijn een kleine maar vooral gezellige vereniging! In de maanden september t/m april hebben wij één keer in de maand een bijeenkomst. Deze avonden zijn juist leuk om bij elkaar te komen, gezellig bij te praten en op een ontspannende manier kennis te maken met diverse onderwerpen, die je niet altijd in het dagelijks leven hoort of ziet! Zo is er voor elk wat wils. Onze Kerstviering met het traditionele kerstbuffet en de Nieuwjaarsvisite zijn altijd extra bijzondere avonden! Aan het eind van het seizoen houden wij onze jaarlijkse fietstocht en tussendoor organiseren we een excursie naar een bedrijf of andere bezienswaardigheid. Lijkt het je leuk om een van onze avonden bij te wonen? Kom een keertje aan om de sfeer te proeven en daarna eventueel besluiten om lid te worden. Er zit vast wat leuks bij. Kortom .….de sfeer is gezellig en gemoedelijk bij ons! Iedere derde donderdag van de maand houden we onze bijeenkomsten vanaf 19.45 uur in Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54, Valthe. In het begin van het seizoen ontvangt iedereen het jaarprogramma en voor iedere bijeenkomst sturen wij een uitnodiging met het onderwerp, datum en begintijd. De jaarlijkse contributie is € 30,-. Info: Natascha de Zoete tel. 0591- 580060 of Annelies van Dommelen tel. 0591-513300.

Ontspanning, sport en spel.

VV Valther Boys

Aanvallen!

VV Valtherboys is sinds 1948 de voetvalclub van Valthe. Met veel plezier wordt er op Sportpark Duurshof, aan de Schoolstraat, elke week getraind en gevoetbald. De wedstrijden van het 1e, 2e en 3e elftal vindt u in de agenda.

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over lidmaatschap, de elftallen of afgelastingen, kunt u hier klikken voor de website van VV Valtherboys of hier voor de Facebookpagina 1e elftal en hier voor de Facebookpagina van het 2e elftal.