Valthe

Plaatselijk Belang Valthe

Direct naar

De laatste ontwikkelingen per rubriek

Wat is PBV?

Samen voor Valthe.

Plaatselijk Belang ondersteunt u als u actief uw en ons woonklimaat wil verbeteren. U kunt bellen met onze bestuursleden, e-mailen met ons secretariaat of u kunt het eerste half uur aanschuiven bij onze bestuursvergaderingen. Deze worden iedere eerste donderdag van de maand, uitgezonderd Juli en Augustus, gehouden om 20.00 uur in Ons Dorpshuis. Checkt u ook regelmatig deze site en onze Facebookpagina voor nieuwe ontwikkelingen, activiteiten, foto’s etc.

Plaatselijk belang is nog op zoek naar een bestuurslid, voelt u hier wat voor neem dan contact op!

Nieuws voor op de website

Heeft u een nieuwtje dat u graag wilt delen met het dorp? Een evenement dat binnenkort plaatsvindt? Of heeft u bijzonder verhaal dat een mooi plekje op deze website verdient? Laat het ons weten middels onderstaande knop.

Leden v/d verschillende werkgroepen
Klik op de afbeelding om deze in het groot te zien.

Wat doen wij?

Altijd op de hoogte van wat er gebeuren gaat.

U vindt hier een overzicht van de werkgroepen en projecten waar Plaatselijk Belang Valthe zich voor inzet. Daarnaast vindt u hier een overzicht van de Activiteiten die wij ieder jaar met plezier voor u organiseren. Door op de regel te klikken komt u op de pagina die u meer informatie geeft over de specifieke Activiteit, Werkgroep of Project.

Werkgroepen en Projecten
Activiteiten

Wie zijn wij?

Weten met wie je werkt.

Hans de Waal, voorzitter
Pieter Plug, secretaris
Henk Helder, penningmeester
Robert-Jan Roos, lid
Ferdinant Westen, lid

Lid worden

Als (nieuwe) bewoner van Valthe kunt u lid worden van Plaatselijk Belang. U steunt hiermee lokale activiteiten en bewoners initiatieven. Als u lid wil worden vult u dan onderstaand formulier in. Het lidmaatschap kost u € 5,- per jaar.

Zoek