Valthe

Bed and Breakfasts

Bed and Breakfasts

Hunebed met Brood

Markant gelegen.

Bed and Breakfast Hunebed met Brood Wanneer u wilt genieten van een heerlijke vakantie in een rustige omgeving, dan bent u bij Bed and Breakfast Hunebed met Brood het juiste adres. Het prachtige brinkdorp Valthe in Drenthe, gelegen op de Hondsrug, is een ideale omgeving voor wandelaars, fietsers, rust- maar ook vertierzoekers. 
Midden tussen de hunebedden, grafheuvels, bossen en heidevelden, vindt u de Bed & Breakfast Hunebed met Brood. Gevestigd op een markante plek in het oude gedeelte van Valthe, in een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Een prima lokatie voor wandelingen en fietstochten naar o.a. Exloo en Odoorn. Als u onze tuin uitgaat staat u vrijwel direct in het Valtherbos.

De Lindenstee

Overnachten in een 100 jaar oude boerderij

Op zoek naar rust en ruimte hebben we met ons gezin in de zomer van 2010 de overstap gemaakt van de Randstad naar het mooie Drenthe om onze droom te verwezenlijken. Op de Hondsrug, in het mooi gelegen dorpje Valthe, hebben we rust en ruimte gevonden en verbouwden we een ruim 100 jaar oude boerderij. We genieten met ons gezin van de rust, ruimte en gemoedelijke sfeer; een sfeer die we graag willen delen. Het oude woongedeelte voor in de boerderij hebben we verbouwd tot riant gastenverblijf. U vindt hier uw rust, maar kunt ook eindeloos fietsen en wandelen door de bossen en langs de hunebedden. Voor een kort of langer verblijf heten we u van harte welkom in de LindenStee.

Zoeken