Valthe

Spek & Bonentocht 2024 komt er weer aan!

Spek & Bonentocht 2024 komt er weer aan!
Op 6 januari 2024 organiseert Plaatselijk Belang Valthe de jaarlijkse Spek & Bonentocht. Ook in deze aankomende editie zullen er weer 2 prachtige routes uitgezet worden: één van 5 en één van 10 km.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Natuurlijk hebben we na een aantal kilometers een opkikker in de vorm van thee, koffie chocomelk of glühwein voor u klaarstaan. Tijdens deze gezellige stop kunt u zich, indien nodig, warmen aan een houtvuur en ook voor de sanitaire stop is er een mogelijkheid.

De 10 kilometerlopers komen zelfs een tweede keer langs deze stop, dus u kunt als u dat wilt tegen een kleine vergoeding dat tweede kop koffie of thee, of glaasje glühwein of chocomelk kopen.

Na deze mooie wandeling eindigt u bij het startpunt, het dorpshuis in Valthe, waar u bij binnenkomst in een gezellige omgeving de welverdiende bruine bonen met spek en garnituur of een patatje wacht.

Inschrijven en kosten

Inschrijven en start vinden plaats in het Dorpshuis, Hoofdstraat 54 te Valthe.

U kunt starten vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur. De prijs voor volwassenen bedraagt 8 euro per persoon; kinderen tot en met de basisschoolleeftijd betalen 6 euro. Dit is inclusief een drankje onderweg en de spek en bonen/patat.

Zet deze datum alvast in uw agenda, voor je het weet is het zover. We hopen op veel deelnemers en mooi weer.

Graag tot ziens op zaterdag 6 januari 2024!

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Zoek