Valthe

Sfeervolle Spek & Bonen Wandeltocht is terug!

Sfeervolle Spek & Bonen Wandeltocht is terug!
De altijd sfeervolle en drukbezochte Spek en Bonen Wandeltocht is weer uitgezet door Plaatselijk Belang Valthe, namelijk op zaterdag 12 februari a.s. U kunt kiezen uit een wandeltocht van 5 of 10 km. Deze wandeltocht wilt u niet missen, want na het voltooien van één van de twee prachtige routes staat in het Dorpshuis een heerlijke kop bruine bonen met spek of een patatje voor u klaar!
Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Inhoud

De routes brengen u langs verschillende pareltjes van het landschap rondom Valthe, zoals een paar mooie plekjes in het Valtherbos, Hunzedal en uiteraard is ook het recent gerenoveerde Onderduikershol van de partij. Kortom, een prachtige wandeling, voor jong en oud.

Voor deelname dient u zich vooraf aan te melden via deze link of kijk op onze Facebook pagina.

 

Kosten en starttijden

De kosten zijn € 8,00 p.p. voor volwassenen en voor kinderen t/m de basisschool € 6,00 p.p. (prijzen zijn inclusief ticketkosten).

U kunt tussen 11.00 en 13.00 uur starten bij Ons Dorpshuis aan de Hoofdstraat 54 te Valthe, waar u tevens weer eindigt. We kijken er naar uit om u te verwelkomen voor één van onze wandeltochten en hopen op mooi weer!

Ivm de geldende Corona maatregelen vragen wij u om zo mogelijk u van te voren aan te melden. Neemt u tijdens het wandelen en na de tijd de geldende maatregelen in acht? Voor meer informatie www.rivm.nl

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Dorpsnieuws
De terugkeer van de Valtherschans

Door een gezamenlijke inspanning van Plaatselijk Belang
Valthe, de gemeente Borger-Odoorn, bedrijven en vrijwilligers
is er een mooi project tot stand gekomen, te weten ‘De terugkeer van de Valtherschans’. Van dit unieke project is een prachtig informatieboekje verschenen, dat we graag met de dorpsbewoners delen.

Lees verder »
Evenementen
Eindelijk weer gewoon FeVa!

YES, we mogen weer! We knallen weer ouderwets september in met een ijzersterk programma om van te watertanden! Van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag is er vermaak voor jong en oud. Ben jij er ook bij?

Lees verder »