Valthe

Eindelijk weer gewoon FeVa!

YES, we mogen weer! We knallen weer ouderwets september in met een ijzersterk programma om van te watertanden! Van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag is er vermaak voor jong en oud. Ben jij er ook bij?
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Na een aantal jaren waar corona roet in het eten gooide, kan FeVa in 2022 eindelijk weer helemaal los. En dat het een waar feestweekend gaat worden is nu al duidelijk.

Programma

Feva bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden. Met lokale helden als Henk Wijngaard en 5th Wheel zit je altijd goed. De Heinoos zijn oude bekenden die de tent al eerder de baas waren. De Beatcrooks gaan het vuurwerk aan het einde van de avond verzorgen. Al met al een top programma! Alle ins en outs lees je hier.

Ook aan de kinderen is gedacht. Op zaterdagmiddag 3 september staat er van 13:00 – 16:00 uur op het perron een fantastische Bungee Trampoline, kunnen alle kinderen straattekenen PLUS geeft niemand minder dan Jos Tipker een fantastische show!

Koop je kaarten VOL=VOL

De kaartverkoop gaat erg rap momenteel, dus wees erbij voor het te laat is. Kaarten kopen kan in de voorverkoop via de website van FeVa(TIP!), of aan de kassa op het evenement zelf. 

Formule 1 // Braderie // Kermis

Ook dit jaar is FeVa weer gezegend met het feit dat de Formule 1 in Zandvoort plaatsvindt op zondag 4 september. Kom jij onder het genot van de FEVA gezelligheid Max aanmoedigen? 🏁🏎

Diezelfde dag is het ook tijd voor de jaarlijkse Braderie! Van 10:00 – 17:00 uur zorgt organisatiebureau Oost-Groningen voor een prachtig gevuld terrein, vol gezelligheid, heerlijke hapjes en sfeervolle kraampjes. Door het hele dorp is er braderie en een grote rommelmarkt. Kerst op de taart is de kermis op Het Perron!

Komt allen!

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Dorpsnieuws
Data Avondvierdaagse 2023 bekend

Yes! Het is er weer tijd voor: de Avondvierdaagse in Valthe! Dit jaar zullen we hem gaan lopen van dinsdag 20 juni tot en met vrijdag 23 juni. Lees gauw verder en ontdek hoe jij je kunt aanmelden.

Lees verder »