Valthe

Zo ziet Valthe eruit in de toekomst

Zo ziet Valthe eruit in de toekomst
De kop is eraf! Op donderdag 13 april heeft een grote groep Valthenaren de aftrap genomen om samen te ontdekken hoe het Valthe van de toekomst eruit moet gaan zien. Wat volgde was een vermakelijke avond waarin de toekomst vanuit verschillende perspectieven werd bekeken.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Zoals we eerder vermeldden is het ook voor Valthe van belang om na te denken over de toekomst van het dorp. De gemeente Borger-Odoorn stuurt ook actief op deze participatie vanuit het dorp. Alleen wanneer we samen de schouders eronder zetten kunnen we ervoor zorgen dat Valthe ook in de toekomst een plek blijft waar veel verschillende mensen kunnen genieten van alles dat dit dorp en deze omgeving te bieden heeft. En dat er zaken zijn die het bewaren waard zijn is wederom gebleken: Valthenaren waarderen het noaberschap, het wederzijds respect, de vele activiteiten en de rust en ruimte.

Wat vind jij belangrijk?

Visie voor de toekomst heb je niet zomaar. Het is een traject van de lange adem, dat uiteindelijk gaat over veel schijven. Denk aan bewoners, bedrijven maar ook ambtenaren, gemeentebelangen en politiek. Mede daarom kiezen we er bewust voor om in deze fase ons alleen te concentreren op alle verschillende ideeën. Zie het als brainstorm voor en van het dorp. Alle ideeën, wensen en tekortkomingen zijn meer dan welkom. We zijn benieuwd naar wat Valthe nu echt vindt. En des te groter de diversiteit daarin is, des te beter.

Hoe kan ik mijn stem laten horen?

We maken het jullie zo makkelijk mogelijk. Binnen enkele dagen lanceren we een poll op onze Facebook pagina. In deze poll vind je een aantal van de reeds geopperde ideeën waar je op kunt stemmen. Daarnaast is er de mogelijkheid om nieuwe ideeën in te dienen. Hoe meer dorpsbewoners zich laten horen, hoe beter. Deel, like en comment het bericht zoveel als mogelijk. Dat vergroot de zichtbaarheid van de poll én moedigt anderen aan hetzelfde te doen. Want waar 1 schaap over de dam is… 🐑

Laat van je horen
3 3 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans De waal Malefijt
Hans De waal Malefijt
1 jaar geleden

Goed idee om te zorgen dat ook de jongere in Valthe kunnen blijven wonen.

Truus muijsers
Truus muijsers
1 jaar geleden

Een leefbare school is een heel belangrijk element voor bestaan, dus voldoende betaalbare woningen voor jonge mensen

Zoek