Valthe

Valthe.nl is vernieuwd, doet uw bedrijf, stichting of vereniging ook mee?

Valthe.nl is vernieuwd, doet uw bedrijf, stichting of vereniging ook mee?
Er gebeurt de afgelopen maanden van alles in ons mooie dorp. Het feestweekend van september verliep meer dan uitstekend, onze unieke Valtherschans werd feestelijk geopend en nog iets eerder werd er een heus kanon gevonden in ons vestingdorp. Valthe bruist en bloeit. Juist daarom zijn we online een nieuwe route gaan varen. Waar onze website www.valthe.nl voorheen voornamelijk intern gericht was, hebben we hem eerder dit jaar volledig vernieuwd. En ditmaal is onze focus veel meer naar buiten gericht!
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Valthe in de spotlights

Op het vernieuwde valthe.nl vertellen we nu vooral over de bijzondere verhalen die ons dorp rijk is, de prachtige vergezichten die u kunt bewonderen tijdens een mooie wandeltocht of de culinaire hoogstandjes die zijn te ontdekken in de restaurants in ons dorp. En wat te denken van de vele overnachtingsmogelijkheden, unieke winkeltjes, de hunebedden en natuurlijk uw bedrijf, vereniging of stichting…!

Ons prachtige dorp heeft enorm veel te bieden. Het is goed om daar ook online nog veel meer aandacht aan te gaan geven. Nu en zéker in de toekomst. Want de bezoekers, toeristen én leden van morgen zoeken vandaag online naar hun volgende activiteit!

Platform voor uw vereniging

Valthe is niet compleet zonder haar clubs, bedrijven, stichtingen en verenigingen. Het is goed toeven in het dorp dankzij alle bewoners en de vele terugkerende evenementen en activiteiten die worden georganiseerd.

Deze vernieuwde website springt daarop in door het zijn van een ideaal platform voor alle verhalen die het dorp rijk is. Hier is plek voor het unieke verhaal van uw vereniging en de activiteiten die u organiseert! De vele verhalen die ons dorp rijk is, waaronder die van uw vereniging, maken elkaar sterker. Een sterk en goed vertegenwoordigd verenigingsleven draagt bij aan een bruisend dorp. Dat zal op zijn beurt weer resulteren in meer overnachtingen bij onze B&B’s, volle restaurants en drukbezette evenementen en festivals. Win-win-win dus.

Laten we daarom de handen ineenslaan en samen ons prachtige dorp in de spotlights zetten. Hoe? Daar vertellen we u graag meer over tijdens de online groeisessie op donderdagavond 3 november om 20:00 uur in Het Dorpshuis in Valthe.

Ontdek de mogelijkheden voor u

Bent u nieuwsgierig geworden naar de publicatiemogelijkheden voor uw bedrijf of vereniging? Bent u al langere tijd op zoek naar iemand die u kan helpen bij een stuk online zichtbaarheid, maar weet u niet waar te beginnen? Pak dan nu uw kans en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor de groeisessie met onze online partner Solid Shift en ontdek de mogelijkheden voor u!

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Dorpsnieuws
Leer reanimeren

In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Zo weet je wat je moet doen bij een hartstilstand en kun je levens redden. Meld je daarom snel aan voor een reanimatiecursus in jouw buurt!

Lees verder »
Zoeken