Valthe

Terug van weggeweest: de avondvierdaagse!

Terug van weggeweest: de avondvierdaagse!
Tot en met 2017 is er vele jaren een avondvierdaagse georganiseerd in Valthe. De Valther 4 daagse was een begrip in het dorp en ook voor dorpen daarbuiten. In 2018 hebben we dit allemaal toch wel gemist. Daarom komt hij in 2019 gewoon weer terug!
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Door middel van de dorpsenquete (afgenomen in 2018), is ook de avondvierdaagse weer onder de aandacht gekomen. Er volgde in maart 2019 een oproep in de Dorpskrant. Ritzo Muntinga heeft het voortouw genomen en is op zoek gegaan naar mede vrijwilligers. Inge Kiewiet, Astrid Hartgers en Arjan Sloots zullen de werkgroep gaan versterken. Vanuit Plaatselijk Belang Valthe is Ferdinant Westen onderdeel van de werkgroep. En zo hopen we op weer vele jaren wandelplezier in het dorp Valthe.

Wanneer en waar?

In juni wordt de vierdaagse georganiseerd. Ter zijner tijd kunt u hier alle informatie vinden. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om mee te lopen. Voor de kinderen van OBS de Linderakkers zullen er aanmeldformulieren uitgedeeld gaan worden op school. De groepen 1 t/m 4 lopen 5 km. Vanaf groep 5 zullen de kinderen 10 km gaan lopen.

De start en finish zijn vanaf Sportpark Duurshof. Er kan elke avond gestart worden om 18 uur.

Het is de bedoeling om op de vrijdagavond vanaf het Picknickveld, onder muzikale begeleiding, terug te lopen naar het Sportpark. Hier krijgt iedereen een medaille.

We hopen op veel wandelplezier!

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Nieuws
Bluesduo Gumbo & The Monk in Valthe

Zaterdagavond 13 april is het zo ver: het Bluesduo Gumbo & the Monk komt naar ons Dorpshuis in Valthe. Ze nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis langs de geschiedenis van de Blues. Van de juke joints op de katoenplantages in de Mississippi Delta tot aan de grote-stad-blues van Detroit en Chicago. Met gepassioneerde zang en intens (slide)gitaarwerk laten ze de authentieke klank van de Oer-Blues herleven. Om deze klank zo dicht mogelijk te benaderen maken zij grotendeels gebruik van door Gumbo zelfgebouwde (of verbouwde) gitaren, cigar box guitars en primitieve buizenversterkers.

Lees verder »
Zoek