Valthe

Smartlappenkoor treedt op in Valthe

Smartlappenkoor treedt op in Valthe
Op zaterdag 21 oktober aanstaande treedt smartlappenkoor Heerlijk Leed uit Emmen op in Ons Dorpshuis in Valthe. Het aanstekelijke repertoire staat garant voor een fantastisch avondje uit!
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Het smartlappenkoor bestaat al 25 jaar en gedurende al die jaren hebben vele mensen genoten van de uiteenlopende klassiekers die zij ten gehore brengen. Liederen over verloren gegane liefdes, overspelige huwelijkspartners, drankzucht, oorlog, nostalgische herinneringen en andere tragische gebeurtenissen.

Zing mee met bekende smartlappen als ‘Vaderlief’ en ‘Ik Verscheurde je Foto’ en geniet van een fantastische avond vol klassiekers!

Het concert begint om 20:00 uur. Kaartjes kosten €5,- en zijn verkrijgbaar in de voorverkoop aan de bar van Ons Dorpshuis. Je kunt ze ook reserveren door hier een mailtje heen te sturen  of ‘s avonds bij binnenkomst in de zaal.

Meer info? Neem een kijkje op www.heerlijkleed.nl

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Nieuws
Bluesduo Gumbo & The Monk in Valthe

Zaterdagavond 13 april is het zo ver: het Bluesduo Gumbo & the Monk komt naar ons Dorpshuis in Valthe. Ze nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis langs de geschiedenis van de Blues. Van de juke joints op de katoenplantages in de Mississippi Delta tot aan de grote-stad-blues van Detroit en Chicago. Met gepassioneerde zang en intens (slide)gitaarwerk laten ze de authentieke klank van de Oer-Blues herleven. Om deze klank zo dicht mogelijk te benaderen maken zij grotendeels gebruik van door Gumbo zelfgebouwde (of verbouwde) gitaren, cigar box guitars en primitieve buizenversterkers.

Lees verder »
Zoek