Valthe

Praat mee over de toekomst van Valthe

Praat mee over de toekomst van Valthe
Wonen in Valthe is een plezier. We genieten met zijn allen elke dag van de omgeving, de rust en de ruimte. Zo nu en dan kijken we echter ook vooruit. Hoe ziet Valthe er uit over 10 of 20 jaar? Hoe zit het tegen die tijd met zaken als wonen en verkeer? Heb jij hier ideeën over? Wil je graag meepraten over de toekomst van ons dorp? Dan zoeken wij jou!
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

In de jaarvergadering van het Plaatselijk Belang is gesproken over wonen. De precieze inhoud kunt u terugvinden in het verslag dat is gepubliceerd in de Dorpskrant Valthe.

Binnen Valthe spelen meerdere ideeën en wensen hoe “ons” Valthe er uit zou moeten zien. Daarnaast zijn er wensen door ontwikkelaars én inwoners over hoe verder. Door de ontwikkelingen rond de nieuwbouw op de locatie Schuttershof zijn er gesprekken geweest met de gemeente. Daaruit bleek de behoefte om als Valthe met ideeën/inzichten te komen.

Zo kunt u meedoen

PlaatselijkBelang is voor het algemeen maatschappelijk belang van Valthe. Om dit te bewerkstellen is het, helemaal bij onderwerpen als wonen en verkeer, noodzakelijk om tot een brede werkgroep te komen, waar alle inwoners van Valthe en hun belangen (Oude Dorp, Sport en Spel, et cetera) bij betrokken zijn.

Donderdag 13 april is de eerste bijeenkomst gepland. Deze eerste (start) bijeenkomst heeft als doel het delen van informatie, het uiten van ideeën en na te gaan hoe we verder willen.  U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst start om 20:00  uur, vanaf 19:30 uur staat de koffie/thee/drankje klaar. Locatie is Grand Café  Het Perron, Hoofdstraat 98, Valthe.

Het is belangrijk om onze stem te laten horen. Zo waarborgen we dat het ook in de toekomst fijn wonen blijft in Valthe!

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Search