Valthe

Eerste bewonersoverleg toekomst Valthe groot succes

Eerste bewonersoverleg toekomst Valthe groot succes
We schreven er al eerder over: de toekomstvisie van Valthe. Een visie voor en door het dorp. Bij de totstandkoming van die visie stond vast: de bewoners van nu moeten daarbij een prominente rol spelen.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Uitstekend voorbeeld hiervan was de bijeenkomst die op 13 april 2023 werd georganiseerd door de werkgroep Wonen. Vele dorpsbewoners werden daarbij verwelkomd en met z’n allen beleefden wij een mooie avond vol met nieuwe plannen en verbeterpunten.

Hoe meer mensen, hoe meer vreugd

Doel van de avond was om een zo breed mogelijke ophaal van nieuwe ideeën en verbeterpunten te realiseren. En dat is gelukt!

Ondanks de opkomst en het grote aantal ideeën, bleef na 13 april de honger naar meer input aanwezig. Daarom zijn we online verder gegaan. Het is belangrijk om zoveel mogelijk verschillende bewoners aan het woord te laten. Ons dorp is divers en dynamisch en we vinden het belangrijk dat er daarom ruimte is voor iedereen om zich uit te kunnen spreken. 

We lanceerden daarom een poll op onze Facebook pagina. Mensen konden hier stemmen op de meest genoemde plannen vanuit de bijeenkomst op 13 april, óf een nieuw plan indienen in de comments. Op het moment van schrijven staat de teller op 197 stemmen en die loopt nog steeds op. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Het wonen spreekt in Valthe, en dat stemt tot blijheid.

Zo gaan we verder

Dankzij alle input kunnen we de woonvisie voor Valthe gaan ontwikkelen. De ophaal van 13 april én de poll op Facebook vormt daarbij de basis. Transparantie en openheid blijven van grote waarde. Daarom zullen we nieuwe stappen en ontwikkelingen blijven delen. Dat doen we hier op deze website, maar ook op onze social media kanalen. Via deze kanalen zullen we ook blijven proberen de interactie met de bewoners aan te gaan.

Benieuwd geworden naar wat er allemaal voor ideeën zijn ingediend? Wil je graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Lees dan zeker even het verslag door. Klik daarvoor op onderstaande button.

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Truus muijsers
Truus muijsers
11 maanden geleden

Het lukt niet het verslag te downloaden, ik kom steeds niet verder dan het gegeven dat jullie via de sociale media verder gaan. Dat is jammer, want ik heb me juist voor alle sociale media afgezegd en ik verwacht dat er meer mensen zijn die daar niet bij zijn

Search