Valthe

De terugkeer van de Valtherschans

Door een gezamenlijke inspanning van Plaatselijk Belang Valthe, de gemeente Borger-Odoorn, bedrijven en vrijwilligers is er een mooi project tot stand gekomen, te weten ‘De terugkeer van de Valtherschans’. Van dit unieke project is een prachtig informatieboekje verschenen, dat we graag met de dorpsbewoners delen.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Informatieboekje

Het zichtbaar en leefbaar maken van de historische Valtherschans die een onderdeel uitmaakt van de identiteit en trots van het dorp Valthe.

De eerste doelstelling is gehaald maar daarmee is het nog niet klaar. Wij willen samen met u invulling geven aan de tweede doelstelling van de Valtherschans:

Een ontmoetingsplek waar dorpsbewoners en bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en kennis nemen van de historie.

We roepen onze dorpsbewoners op om met ideeën te komen. Heb je een leuk idee kom er mee!

Met vriendelijke groet,

Hans de Waal Malefijt
voorzitter Plaatselijk Belang Valthe

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Dorpsnieuws
Valthe.nl is vernieuwd, doet uw bedrijf, stichting of vereniging ook mee?

Er gebeurt de afgelopen maanden van alles in ons mooie dorp. Het feestweekend van september verliep meer dan uitstekend, onze unieke Valtherschans werd feestelijk geopend en nog iets eerder werd er een heus kanon gevonden in ons vestingdorp. Valthe bruist en bloeit. Juist daarom zijn we online een nieuwe route gaan varen. Waar onze website www.valthe.nl voorheen voornamelijk intern gericht was, hebben we hem eerder dit jaar volledig vernieuwd. En ditmaal is onze focus veel meer naar buiten gericht!

Lees verder »