Valthe

De Avondvierdaagse 2022 komt er aan!

De Avondvierdaagse 2022 komt er aan!
Wie is er niet groot mee geworden: het lopen van de Avondvierdaagse. Vier avonden op rij in groten getale samen wandelen door de prachtige natuur. Heerlijk! En ook in Valthe is hij terug! Eind juni begint het wandelplezier.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

De data voor de Valther 4Daagse 2022 zijn als volgt: 28, 29, 30 juni en 1 juli. Dat betekent dat er van dinsdag tot en met vrijdag gelopen kan worden. Afstanden variëren van 5 tot 10 km. Wil je graag meelopen? Meld je dan nu aan met onderstaande knop!

Vrijwilligers gezocht

Zonder vrijwilligers, geen evenementen. Ook bij de Avondvierdaagse kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Lijkt het je mooi om dit prachtige evenement een extra feestelijk tintje te geven door te helpen? Laat het dan even weten door een mailtje te sturen naar avond4daagsevalthe@hotmail.com.

Vrijwilligers hebben we onder andere nodig voor het inschenken van ranja, het helpen bij het oversteken en wat andere soortgelijke werkzaamheden. Iedere avond hoeft niet, wel erg mooi.

Iedereen = welkom!

Tot en met 2017 is er vele jaren een Avond4daagse georganiseerd in Valthe. De Valther 4 daagse was een begrip in het dorp en ook voor dorpen daarbuiten.

In 2019 hebben we dit weer opgepakt en leuke avonden kunnen wandelen. Helaas gooide het welbekende virus roet in het eten in de jaren 2020 en 2021.

Daarom zijn we extra blij met deze vooraankondiging van de Valther 4Daagse 2022. Iedereen is welkom om mee te lopen, jong en oud!

Meld je snel aan als vrijwilliger, noteer de data in je agenda en hou onze website + social media kanalen goed in de gaten voor de laatste updates.

Op naar veel wandelplezier! 🥾

Laat van je horen
3 1 stem
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Zoek