Valthe

Data Avondvierdaagse 2023 bekend

Data Avondvierdaagse 2023 bekend
Yes! Het is er weer tijd voor: de Avondvierdaagse in Valthe! Dit jaar zullen we hem gaan lopen van dinsdag 20 juni tot en met vrijdag 23 juni. Lees gauw verder en ontdek hoe jij je kunt aanmelden.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Ook dit jaar kun je kiezen tussen 2 afstanden: 5 km en 10 km. Voor beide afstanden geldt een starttijd van 18:00 uur. Doe jij dit jaar ook weer mee?

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden is heel eenvoudig. Klik op deze link en stuur ons een mailtje met daarin het aantal deelnemers per afstand. Laat je ons ook even weten hoe vaak je al gelopen hebt? Dan weten wij welke medaille je verdient. Meld je aan vóór 10 juni, dat komt de organisatie ten goede. 

Gaan jouw kinderen naar OBS De Linderakkers? Dan krijgen ze op school een inschrijfformulier. Aanmelden via e-mail is dan dus niet nodig.

Wat kost het om mee te doen?

Kosten voor deelname bedragen €6,- per persoon. Je kunt dit gepast betalen tijdens het afhalen van de stempelkaart. 

Wat is de startlocatie?

Dit jaar starten we op 3 van de 4 avonden vanaf Sportpark Duurshof in Valthe. Er zal ook een avond gestart worden bij de ijsbaan in Valthe. Welke avond dit precies gaat worden, dat hoor je later. 

Op de laatste avond, de vrijdagavond, lopen we vanaf het sportpark naar het picknickveld. Vanaf daar zullen we om 19:00 uur onder muzikale begeleiding door het dorp teruglopen naar het sportpark. 

Hoe blijf ik op de hoogte?

Alle berichten rondom de Avondvierdaagse 2023 in Valthe zijn te lezen op deze website én via onze Facebook en Instagram pagina. Volg ons daar en je weet zeker dat je niets mist!

We hopen op veel wandelplezier!

Namens de organisatie,
Ritzo, Arjan, Astrid en Inge

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Nieuws
Bluesduo Gumbo & The Monk in Valthe

Zaterdagavond 13 april is het zo ver: het Bluesduo Gumbo & the Monk komt naar ons Dorpshuis in Valthe. Ze nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis langs de geschiedenis van de Blues. Van de juke joints op de katoenplantages in de Mississippi Delta tot aan de grote-stad-blues van Detroit en Chicago. Met gepassioneerde zang en intens (slide)gitaarwerk laten ze de authentieke klank van de Oer-Blues herleven. Om deze klank zo dicht mogelijk te benaderen maken zij grotendeels gebruik van door Gumbo zelfgebouwde (of verbouwde) gitaren, cigar box guitars en primitieve buizenversterkers.

Lees verder »
Search