Valthe

Spek en Bonentocht 2023 komt er weer aan!

Op zaterdag 7 januari 2023 organiseert Plaatselijk Belang Valthe de Spek & Bonentocht. Ook dit jaar zullen er weer 2 prachtige routes uitgezet worden van 5 en 10KM.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Natuurlijk hebben we na een aantal kilometers een opkikker in de vorm van thee/koffie chocomelk of glühwein voor u klaarstaan.

Tijdens deze gezellige stop kunt u zich, indien nodig, warmen aan een houtvuur en ook voor de sanitaire stop is er een mogelijkheid.

Na deze mooie wandeling eindigt u bij het startpunt, het dorpshuis waar u bij binnenkomst in een gezellige omgeving de welverdiende bruine bonen met spek en garnituur of een patatje wacht.

Inschrijven en start vanuit het Dorpshuis, Hoofdstraat 54 te Valthe.

U kunt starten vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur. Prijs voor volwassenen is €8,- p.p. kinderen tot en met de basisschool betalen €6,-, dit is inclusief een drankje onderweg en de spek en bonen/patat.

Zet deze datum alvast in je agenda, voor je het weet is het zover. We hopen op veel deelnemers en mooi weer,

Graag tot ziens zaterdag 7 januari 2023!

Liever je ticket online kopen? Dat kan! Klik daarvoor op onderstaande button.

Let op, dit is met servicekosten 

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Dorpsnieuws
Valthe.nl is vernieuwd, doet uw bedrijf, stichting of vereniging ook mee?

Er gebeurt de afgelopen maanden van alles in ons mooie dorp. Het feestweekend van september verliep meer dan uitstekend, onze unieke Valtherschans werd feestelijk geopend en nog iets eerder werd er een heus kanon gevonden in ons vestingdorp. Valthe bruist en bloeit. Juist daarom zijn we online een nieuwe route gaan varen. Waar onze website www.valthe.nl voorheen voornamelijk intern gericht was, hebben we hem eerder dit jaar volledig vernieuwd. En ditmaal is onze focus veel meer naar buiten gericht!

Lees verder »
Dorpsnieuws
Volgende fase Project Oud Valthe van start

Nadat de 1e fase van het herstelproject Boerenerven Valthe in 2017/2018 werd uitgevoerd, komt er nu een vervolg. Plaatselijk Belang Valthe, de gemeente Borger-Odoorn en Landschapsbeheer Drenthe starten een 2e fase van het project Boerenerven Valthe waarbij gepoogd wordt nog een aantal (boeren)erven in ere te herstellen.

Lees verder »