Valthe

Spek en Bonentocht 2023 komt er weer aan!

Spek en Bonentocht 2023 komt er weer aan!
Op zaterdag 7 januari 2023 organiseert Plaatselijk Belang Valthe de Spek & Bonentocht. Ook dit jaar zullen er weer 2 prachtige routes uitgezet worden van 5 en 10KM.
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Natuurlijk hebben we na een aantal kilometers een opkikker in de vorm van thee/koffie chocomelk of glühwein voor u klaarstaan.

Tijdens deze gezellige stop kunt u zich, indien nodig, warmen aan een houtvuur en ook voor de sanitaire stop is er een mogelijkheid.

Na deze mooie wandeling eindigt u bij het startpunt, het dorpshuis waar u bij binnenkomst in een gezellige omgeving de welverdiende bruine bonen met spek en garnituur of een patatje wacht.

Inschrijven en start vanuit het Dorpshuis, Hoofdstraat 54 te Valthe.

U kunt starten vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur. Prijs voor volwassenen is €8,- p.p. kinderen tot en met de basisschool betalen €6,-, dit is inclusief een drankje onderweg en de spek en bonen/patat.

Zet deze datum alvast in je agenda, voor je het weet is het zover. We hopen op veel deelnemers en mooi weer,

Graag tot ziens zaterdag 7 januari 2023!

Liever je ticket online kopen? Dat kan! Klik daarvoor op onderstaande button.

Let op, dit is met servicekosten 

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Nieuws
Bluesduo Gumbo & The Monk in Valthe

Zaterdagavond 13 april is het zo ver: het Bluesduo Gumbo & the Monk komt naar ons Dorpshuis in Valthe. Ze nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis langs de geschiedenis van de Blues. Van de juke joints op de katoenplantages in de Mississippi Delta tot aan de grote-stad-blues van Detroit en Chicago. Met gepassioneerde zang en intens (slide)gitaarwerk laten ze de authentieke klank van de Oer-Blues herleven. Om deze klank zo dicht mogelijk te benaderen maken zij grotendeels gebruik van door Gumbo zelfgebouwde (of verbouwde) gitaren, cigar box guitars en primitieve buizenversterkers.

Lees verder »
Zoek