Valthe

Langste estafetteloop doorkruist Valthe

Tijdens het Pinksterweekend waren er landelijk natuurlijk vele evenementen georganiseerd. Een daarvan was de Roparun. Deze langste estafetteloop ter wereld wordt jaarlijks georganiseerd en tijdens deze editie werd ook Valthe aangedaan!
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Het was al donker toen Team Almeloopers Het Perron passeerde. Bij het estafette-evenement lopen deelnemers van in totaal 224 teams vanuit Vliegveld Twente naar de Coolsingel in Rotterdam. Stuk voor stuk zet men zich in voor een zo groot mogelijke opbrengst voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Dit jaar bracht dat ruim 2 miljoen euro op!

 

Na doorkomst op Het Perron vervolgde het team zijn weg in het donker, om uiteindelijk op Tweede Pinksterdag op de Coolsingel in Rotterdam te finishen.

Meer informatie over het evenement vind je hier.

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Dorpsnieuws
Valthe.nl is vernieuwd, doet uw bedrijf, stichting of vereniging ook mee?

Er gebeurt de afgelopen maanden van alles in ons mooie dorp. Het feestweekend van september verliep meer dan uitstekend, onze unieke Valtherschans werd feestelijk geopend en nog iets eerder werd er een heus kanon gevonden in ons vestingdorp. Valthe bruist en bloeit. Juist daarom zijn we online een nieuwe route gaan varen. Waar onze website www.valthe.nl voorheen voornamelijk intern gericht was, hebben we hem eerder dit jaar volledig vernieuwd. En ditmaal is onze focus veel meer naar buiten gericht!

Lees verder »