Valthe

Langste estafetteloop doorkruist Valthe

Langste estafetteloop doorkruist Valthe
Tijdens het Pinksterweekend waren er landelijk natuurlijk vele evenementen georganiseerd. Een daarvan was de Roparun. Deze langste estafetteloop ter wereld wordt jaarlijks georganiseerd en tijdens deze editie werd ook Valthe aangedaan!
Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Inhoud

Het was al donker toen Team Almeloopers Het Perron passeerde. Bij het estafette-evenement lopen deelnemers van in totaal 224 teams vanuit Vliegveld Twente naar de Coolsingel in Rotterdam. Stuk voor stuk zet men zich in voor een zo groot mogelijke opbrengst voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Dit jaar bracht dat ruim 2 miljoen euro op!

 

Na doorkomst op Het Perron vervolgde het team zijn weg in het donker, om uiteindelijk op Tweede Pinksterdag op de Coolsingel in Rotterdam te finishen.

Meer informatie over het evenement vind je hier.

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Nieuws
Bluesduo Gumbo & The Monk in Valthe

Zaterdagavond 13 april is het zo ver: het Bluesduo Gumbo & the Monk komt naar ons Dorpshuis in Valthe. Ze nemen je mee op een muzikale ontdekkingsreis langs de geschiedenis van de Blues. Van de juke joints op de katoenplantages in de Mississippi Delta tot aan de grote-stad-blues van Detroit en Chicago. Met gepassioneerde zang en intens (slide)gitaarwerk laten ze de authentieke klank van de Oer-Blues herleven. Om deze klank zo dicht mogelijk te benaderen maken zij grotendeels gebruik van door Gumbo zelfgebouwde (of verbouwde) gitaren, cigar box guitars en primitieve buizenversterkers.

Lees verder »
Search