Valthe

Langste estafetteloop doorkruist Valthe

Langste estafetteloop doorkruist Valthe
Tijdens het Pinksterweekend waren er landelijk natuurlijk vele evenementen georganiseerd. Een daarvan was de Roparun. Deze langste estafetteloop ter wereld wordt jaarlijks georganiseerd en tijdens deze editie werd ook Valthe aangedaan!
Deel dit bericht
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Inhoud

Het was al donker toen Team Almeloopers Het Perron passeerde. Bij het estafette-evenement lopen deelnemers van in totaal 224 teams vanuit Vliegveld Twente naar de Coolsingel in Rotterdam. Stuk voor stuk zet men zich in voor een zo groot mogelijke opbrengst voor de palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Dit jaar bracht dat ruim 2 miljoen euro op!

 

Na doorkomst op Het Perron vervolgde het team zijn weg in het donker, om uiteindelijk op Tweede Pinksterdag op de Coolsingel in Rotterdam te finishen.

Meer informatie over het evenement vind je hier.

Laat van je horen
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ook interessant
Dorpsnieuws
De terugkeer van de Valtherschans

Door een gezamenlijke inspanning van Plaatselijk Belang
Valthe, de gemeente Borger-Odoorn, bedrijven en vrijwilligers
is er een mooi project tot stand gekomen, te weten ‘De terugkeer van de Valtherschans’. Van dit unieke project is een prachtig informatieboekje verschenen, dat we graag met de dorpsbewoners delen.

Lees verder »
Evenementen
Eindelijk weer gewoon FeVa!

YES, we mogen weer! We knallen weer ouderwets september in met een ijzersterk programma om van te watertanden! Van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag is er vermaak voor jong en oud. Ben jij er ook bij?

Lees verder »