Valthe

Ruiterpaden

Alleen jij en jouw paard

Ontdek de ongerepte ruiterpaden van Drenthe

Ruiterpad Drenthe biedt een unieke ervaring voor paardenliefhebbers. Het is de perfecte plek om samen met je paard de rust en schoonheid van de natuur te ontdekken. Of je nu een ervaren ruiter bent of net begint, de diversiteit aan paden en routes rondom Valthe zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Met maar liefst 3 gerenommeerde ruiterpaden die het gebied rondom Valthe doorkruisen, is Valthe een waar walhalla voor paardenliefhebbers. Dit feit is ook de dorpsbewoners niet onopgemerkt gebleven, want je ziet op veel plekken in het dorp paarden in weides staan.

De routes zijn eenvoudig te bekijken middels onderstaande knoppen.

bossen

Ontdek Valthe

Een dorp vol verrassingen

Valthe mag dan bekendstaan als een rustig dorp, het is de poort naar avontuur voor jou en je paard. De rijke geschiedenis, zoals de Valtherschans, en de gastvrije lokale gemeenschap maken je bezoek compleet. Na een dag vol ontdekkingen kun je heerlijk uitrusten in een van de vele accommodaties die Valthe rijk is.

Jouw paardrijavountuur begint in Valthe

Of je nu voor een dag komt of voor een langer verblijf, Valthe verwelkomt iedere ruiter met open armen. Ontdek de prachtige omgeving te paard en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de Drentse landschappen. Kom en ervaar het zelf – jouw avontuur wacht op je!

Zoeken