Valthe

Speeltuin

Eindeloos speelplezier

3, 2, 1...spelen maar!

Dit is niet zomaar een speeltuin in Drenthe. Nee, een gigantisch speelveld met meerdere toffe attracties, een kabelbaan, 2 reuze glijbanen, een heuze tunnel door de grond en een gloednieuw klimtoestel. De kinderen vermaken zich opperbest en jij komt even tot rust op één van de vele bankjes.

Zijn je kinderen meer van de balsporten? Ook dat kan hier! Er is een voetbalveld met 2 echte doeltjes, een pingpong-tafel en meer dan voldoende ruimte om bijvoorbeeld te badmintonnen of te volleyballen. 

Wist je trouwens dat deze speeltuin het vaste strijdtoneel is van het jaarlijkse paaseieren zoeken? Ook tijdens de karakteristieke Spelweek zijn er vaak veel activiteiten op en rondom dit terrein.

Kortom, speeltuin Jong Leven in Valthe moet je écht eens bezocht hebben met je kinderen.

speeltuin Drenthe

Dagje uit in Drenthe

Er even helemaal tussenuit.

Speeltuinen zijn fantastisch. Ze kosten niks, je kinderen zijn blij en jij zoekt lekker even een bankje. Maar wat als je graag wat langer vermaak zoekt? Dan ga je natuurlijk een dagje uit! En rondom Valthe kan dat gelukkig erg goed. Bekijk nu snel alle attractieparken, (openlucht)musea, zwembaden, winkelcentra en meer!

Search