Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

VV Valtherboys

VV Valtherboys is sinds 1948 de voetvalclub van Valthe. Met veel plezier wordt er op Sportpark Duurshof, aan de Schoolstraat, elke week getraind en gevoetbald. De wedstrijden van het 1e, 2e en 3e elftal vindt u in de agenda.

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over lidmaatschap, de elftallen of aflastingen, kunt u hier klikken voor de website van VV Valtherboys of hier voor de Facebookpagina van VV Valtherboys.


VV Valtherboys 1

13-10-2019 VV Valtherboys 1 – Buinen 1

Zeer ondermaats Valtherboys verliest verdiend van Buinen.

Na de winst van vorige week hoopten we op een goed vervolg tegen Buinen. Waar we vorige week met een goede teamprestatie de drie punten over de streep trokken, was hier deze wedstrijd helaas weinig van terug te zien. In de eerste helft scoorde Buinen 2x. De eerste uit een vrije trap en de tweede nadat de spits, al dan niet in buitenspelpositie, werd weggestoken.

Na rust een een goede eerste 10 minuten, met een paar kansjes voor Valtherboys. Ook kwam Buinen met een man minder te staat, door een tweede gele kaart. Dit was echter niet de ommekeer waar op gehoopt werd, want Buinen kwam zelfs op 0-3. Valtherboys deed nog wat terug door een afstandschot, maar verder kwamen we niet. Buinen scoorde daarentegen nog wel, waardoor het scorebord een 1-4 eindstand liet zien. Een groot verschil met vorige week dus. Volgende week zal het beter moeten uit tegen Buinerveen.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!