Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vereningingen – Comités – Stichtingen

Uw vereniging/comité/stichting in Valthe ook zichtbaar op deze site? Aanmelden kan via websitevalthe@gmail.com. Graag met foto/logo of toestemming om uw foto/logo van uw website te gebruiken.


Vier Mei Comité Valthe-Klijndijk

Rederijkerskamer ‘De Heidebloem’ Valthe

Tafeltennisvereniging Tornado ’65Afbeeldingsresultaat voor in t gras

Vrouwenvereniging We zijn een kleine maar vooral gezellige vereniging! In de maanden september t/m april hebben wij één keer in de maand een bijeenkomst. Deze avonden zijn juist leuk om bij elkaar te komen, gezellig bij te praten en op een ontspannende manier kennis te maken met diverse onderwerpen, die je niet altijd in het dagelijks leven hoort of ziet! Zo is er voor elk wat wils. Onze Kerstviering met het traditionele kerstbuffet en de Nieuwjaarsvisite zijn altijd extra bijzondere avonden!
Aan het eind van het seizoen houden wij onze jaarlijkse fietstocht en tussendoor organiseren we een excursie naar een bedrijf of andere bezienswaardigheid. Lijkt het je leuk om een van onze avonden bij te wonen? Kom een keertje aan om de sfeer te proeven en daarna eventueel besluiten om lid te worden. Er zit vast wat leuks bij. Kortom .….de sfeer is gezellig en gemoedelijk bij ons!

Iedere derde donderdag van de maand houden we onze bijeenkomsten vanaf 19.45 uur in Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54, Valthe. In het begin van het seizoen ontvangt iedereen het jaarprogramma en voor iedere bijeenkomst sturen wij een uitnodiging met het onderwerp, datum en begintijd. De jaarlijkse contributie is € 27,50. Info: Natascha de Zoete tel. 0591- 580060 of Annelies van Dommelen tel. 0591-513300.


previous arrow
next arrow
Slider
Klik op het logo voor de facebookpagina van de Speeltuinvereniging

Speeltuinvereniging ‘Jong Leven’
De speeltuinvereniging werd opgericht op 22 september 1967.
De speeltuin werd destijds opgericht omdat er erg veel kinderen in het dorp woonden, en er geen speelgelegenheid in het dorp was. R.Smit, H.v.Raalte, T.Smith, F.Middel en J.Pruisscher waren de oprichters. Van de gemeente kregen ze toestemming en een plek toegewezen, aan de Spoorstraat. In eerste instantie was het de bedoeling dat het dorpshuis hier zou komen. De initiatiefnemers hebben zelf geld bij elkaar gelegd en hielden acties (oa kniepertjes bakken) en inden contributies om zo speeltoestellen te kunnen maken. De toestellen werden zelf gemaakt. Vaak door oud ijzer her te gebruiken.

21 juni 1988 werden er officiële statuten opgesteld, het volgende staat vermeld: De speeltuinvereniging heeft als doel de bevordering van de ontwikkeling van kinderen in brede zin en meer specifiek op het gebied van spel en recreatie. Dit doel realiseren we door:
Het bieden van speelmogelijkheden voor kinderen, en door het nieuw oprichten en onderhouden van de speelvoorzieningen.
Het organiseren van recreatieve activiteiten.
Overige activiteiten gericht op het verwerkelijken van de doelstelling van de vereniging.

Heden bestaat het bestuur uit een groep enthousiaste leden die zich helemaal kunnen vinden in het bovenstaande.

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter: Michel Oost
Secretaris: Inge Kiewiet
Penningmeester: Arend Homan
Overige leden: Andre Nijboer, Danny de Graaf en Jeroen Pijpker.

Volgens de al jaren bestaande traditie wordt er op 2e paasdag het eieren zoeken georganiseerd. Verder zijn we door het jaar heen bezig met het onderhoud van de speeltuin en maken we plannen om de speeltuin te blijven vernieuwen.

Indien u zich aan wilt melden als nieuw lid kunt u mailen naar speeltuinjongleven@hotmail.com
De contributie bedraagt 5 euro per jaar en wordt middels automatische incasso geïnd.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!
Copyright