Verenigingen

Tafeltennisvereniging Tornado ’65: Voor competitiespelers en recreanten.

Gymnastiek Valthe

images
vv valtherboys
Voetbalvereniging
TC Valthe
Tennis Club Valthe

Recreatie, Sport en Spel:

17861923_642670172592664_72747224650788188_n
Speeltuinvereniging Jong Leven
De speeltuin bevindt zich aan de Spoortstraat, dichtbij OBS de Linderakkers. 
Schaatsvereniging De Schaopkoel
IJsvereniging ‘De Schaopkoel’

Toneel:

Rederijkerskamer ‘De Heidebloem‘ Valthe

Evenementen:

In t gras buitenfair
Boeren-Burgers Buitenfair
feva
st dorpsvermaak

Sociaal:

Vrouwenvereniging Valthe

Vrouwenvereniging We zijn een kleine maar vooral gezellige vereniging! In de maanden september t/m april hebben wij één keer in de maand een bijeenkomst. Deze avonden zijn juist leuk om bij elkaar te komen, gezellig bij te praten en op een ontspannende manier kennis te maken met diverse onderwerpen, die je niet altijd in het dagelijks leven hoort of ziet! Zo is er voor elk wat wils. Onze Kerstviering met het traditionele kerstbuffet en de Nieuwjaarsvisite zijn altijd extra bijzondere avonden!
Aan het eind van het seizoen houden wij onze jaarlijkse fietstocht en tussendoor organiseren we een excursie naar een bedrijf of andere bezienswaardigheid. Lijkt het je leuk om een van onze avonden bij te wonen? Kom een keertje aan om de sfeer te proeven en daarna eventueel besluiten om lid te worden. Er zit vast wat leuks bij. Kortom .….de sfeer is gezellig en gemoedelijk bij ons!

Iedere derde donderdag van de maand houden we onze bijeenkomsten vanaf 19.45 uur in Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54, Valthe.

In het begin van het seizoen ontvangt iedereen het jaarprogramma en voor iedere bijeenkomst sturen wij een uitnodiging met het onderwerp, datum en begintijd. De jaarlijkse contributie is € 27,50. Info: Natascha de Zoete tel. 0591- 580060 of Annelies van Dommelen tel. 0591-513300.

vrienden van de paasbergenbus

Herdenkingscomité:

Vier Mei Comité Valthe-Klijndijk

Vier Mei Comité Valthe-Klijndijk

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

error: Content is protected !!