Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

‘T Praothuus

Het Praothuus in Valthe

Naar aanleiding van een enquête in het dorp anderhalf jaar geleden bleek dat een grote groep Valthenaren behoefte heeft aan (meer) onderling contact. Daarop is een werkgroep in het leven geroepen die hiermee aan de slag is gegaan.
Het resultaat is het Praothuus, een laagdrempelige inloop voor Valthenaren waar, onder het genot van een gratis kop koffie of thee, gezellig met elkaar gepraat kan worden.
Iedereen uit Valthe, jong of oud, samen of alleen, man of vrouw, kan hieraan meedoen.
Het doel is andere mensen in het dorp (beter) leren kennen en daardoor het sociale netwerk verbreden.
Verder is het de bedoeling om geregeld iemand uit te nodigen om bepaalde thema’s te bespreken. Zo zal de eerste keer de dierenarts van Wildlands komen om interessante verhalen te vertellen over de dieren daar. Andere mogelijke onderwerpen zijn: de Drentse taal, foto’s of films over Valthe in vroegere tijden, een (pub)quiz of muziek.
Bezoekers kunnen uiteraard zelf aangeven waar de behoefte ligt als het gaat om activiteiten.

Het Praothuus gaat van start op 12 september aanstaande, van 10.00 tot 12.00 uur. Mensen die hier meer over willen weten kunnen contact opnemen met Meike Klasens via meikeklasensproathuusvalthe@outlook.com of telefoon 06-12481386.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!
Copyright