Vorige Spek & Bonen wandeltochten

hieronder de routebeschrijvingen en foto’s van voorgaande jaren.

Klik hier voor statistieken van de vorige tochten.

 

2017 8km: in het kader van 800 jaar Valthe met veel nostalgische elementen.

Routebeschrijvingen.
Foto’s

De Spek & Bonen Wandeltocht is in 2017 het eerste evenement in het jaar waarin Valthe haar 800 jarig bestaan viert! Daarom hebben we besloten om het extra groots en feestelijk aan te pakken. Wat niet verandert is dat u heerlijk kunt wandelen in en rondom ons prachtige dorp Valthe. Wat ook niet verandert is dat u na afloop kunt genieten van heerlijke spek en bonen.

Wat er wel anders is, is dat u onderweg van alles kunt tegenkomen zodat u zich weer even terug in de tijd waant. Denk aan ontmoetingen met mensen uit lang vervlogen tijden zoals Bommen Berend, De Bisschop van Munster, de Zandstrooier en de Dorpsgek!

Wat ook anders is deze keer is dat er maar één route is van ca. 8km. Wel zullen er onderweg meerdere rustpunten zijn en is er na afloop in en rondom het dorpshuis wat meer vertier dan voorgaande jaren. U kunt zich buiten warmen bij een vuurtje, genieten van oude muziek en Oudhollandse spelletjes of gewoon lekker smullen van uw spek en bonen!
Met de Spek & Bonen Wandeltocht geven we de aftrap voor een jaar vol feestelijkheden en activiteiten. De kans om een lekkere frisse neus te halen en dit jubileumjaar gezond en gezellig te beginnen! We hopen daarom deze keer, naast alle bekende gezichten, extra veel nieuwe wandelaars te ontmoeten op deze eerste zaterdag van het nieuwe jaar.

U kunt zich aanmelden voor de Spek & Bonen Wandeltocht op:
zaterdag 7 januari tussen 11.30 en 13.30 uur
in Ons Dorpshuis Hoofdstraat 54 te Valthe.
De kosten bedragen € 5,00 voor volwassenen.
Kinderen t/m de basisschool betalen € 4,00.