Overnachten

Bed and Breakfast Hunebed met Brood Wanneer u wilt genieten van een heerlijke vakantie in een rustige omgeving, dan bent u bij Bed and Breakfast Hunebed met Brood het juiste adres. Het prachtige brinkdorp Valthe in Drenthe, gelegen op de Hondsrug, is een ideale omgeving voor wandelaars, fietsers, rust- maar ook vertierzoekers. 
Midden tussen de hunebedden, grafheuvels, bossen en heidevelden, vindt u de Bed & Breakfast Hunebed met Brood. Gevestigd op een markante plek in het oude gedeelte van Valthe, in een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Een prima lokatie voor wandelingen en fietstochten naar o.a. Exloo en Odoorn. Als u onze tuin uitgaat staat u vrijwel direct in het Valtherbos.

Bed and Breakfast De Lindenstee Op zoek naar rust en ruimte hebben we met ons gezin in de zomer van 2010 de overstap gemaakt van de Randstad naar het mooie Drenthe om onze droom te verwezenlijken. Op de Hondsrug, in het mooi gelegen dorpje Valthe, hebben we rust en ruimte gevonden en verbouwden we een ruim 100 jaar oude boerderij. We genieten met ons gezin van de rust, ruimte en gemoedelijke sfeer; een sfeer die we graag willen delen. Het oude woongedeelte voor in de boerderij hebben we verbouwd tot riant gastenverblijf. U vindt hier uw rust, maar kunt ook eindeloos fietsen en wandelen door de bossen en langs de hunebedden. Voor een kort of langer verblijf heten we u van harte welkom in de LindenStee.

Gastenverblijf Liv Kom bij ons ‘Leven in Valthe’, in het sfeervolle gastenverblijf ‘LiV’. Het verblijf is in 2019 nieuw gebouwd en van alle moderne gemakken voorzien. Het verblijf met rieten dak, staat vrijstaand naast het woonhuis aan Hoofdstraat 17. Het verblijf is geschikt voor 2 personen, heeft een ruime living met zithoek en eethoek, een complete keuken, badkamer, apart toilet, een 2-persoons slaapkamer en een eigen terras in de tuin. Kijk voor meer informatie of om te boeken op https://www.airbnb.com/h/liv-valthe of volg ons op Facebook of Instagram @liv_valthe.Tot ziens in Valthe!

Hondsrugvakantievalthe.nl Wat leuk dat u belangstelling toont voor ons vakantiehuis in Valthe. De gemeente Borger-Odoorn, waar het dorpje Valthe onder valt, ligt midden op de Drentse Hondsrug. De Hondsrug is een langgerekte rug in Drenthe en Groningen die zich van Emmen tot in de stad Groningen uitstrekt. Hij maakt deel uit van een groter geheel van zandruggen en stroomdalen in Drenthe en Groningen dat wel het Hondsrugsysteem wordt genoemd (Bron: Wikipedia). Een prachtige omgeving waar u werkelijk kunt genieten van alles wat Drenthe aan schoonheid en vermaak te bieden heeft.Op de website vindt u alle informatie over ons vakantiehuis en de omgeving Valthe-Drentse Hondsrug. 

Saksische Vakantieboerderij De Eikengaarde De Eikengaarde, een statige Saksische boerderij, schittert aan de brink in Valthe en dateert van ongeveer 1650. Zowel de boerderij met de prachtige rieten kap, als het bijgebouw, werden recentelijk gedegen en luxueus gerestaureerd. Ook de 2 ha grote, parkachtige tuin met eeuwenoude bomen, werd grondig onderhanden genomen.

Vakantiewoning Stratingh Een prachtig gelegen vakantiehuisje voor maximaal 4 personen met uitzicht op het Valtherbos.
De keuken is volledig ingericht! Er is een douche met wc op de begane grond. De eventueel meegenomen fietsen kunnen worden gestald in een blokhut bij het huisje. Er is ook een mogelijkheid om fietsen te huren in Valthe of Odoorn

Vakantiewoningen Koster Prachtig gelegen monumentale Saksische Woonboerderij uit 1745 in dorpskern van Oud-Valthe, op een erf van 3000 m2. Sfeervolle ruime helft van de ’WOONBOERDERIJ’  voor maximaal 3 personen of de prachtig vrij gelegen ‘BOERENHOF’ voor 2 personen.

Vakantiewoning Muijsers Valthe ligt 8 km. ten noorden van Emmen. Dit vakantiehuis (ca. 75 m) ligt op het grondstuk van de eigenaar, ca. 1 km. buiten het centrum van Valthe. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van paardrijtochten maar ook voor het maken van wandel- en fietstochten. Een heerlijk verblijf voor als u van rust en ruimte houdt. Het huis is eenvoudig, maar netjes ingericht. Terras en grote gemeenschappelijke tuin met tuinmeubelen.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

error: Content is protected !!