Overnachten

De Schuttershof

De Schuttershof De Schuttershof beschikt over 2 mooie 4-persoons appartementen waar u heerlijk kunt vertoeven. Ook vindt u in De Schuttershof een restaurant.

Bed and Breakfast Hunebed met Brood Wanneer u wilt genieten van een heerlijke vakantie in een rustige omgeving, dan bent u bij Bed and Breakfast Hunebed met Brood het juiste adres. Het prachtige brinkdorp Valthe in Drenthe, gelegen op de Hondsrug, is een ideale omgeving voor wandelaars, fietsers, rust- maar ook vertierzoekers. 
Midden tussen de hunebedden, grafheuvels, bossen en heidevelden, vindt u de Bed & Breakfast Hunebed met Brood. Gevestigd op een markante plek in het oude gedeelte van Valthe, in een boerderij van meer dan 100 jaar oud. Een prima lokatie voor wandelingen en fietstochten naar o.a. Exloo en Odoorn. Als u onze tuin uitgaat staat u vrijwel direct in het Valtherbos.

Bed and Breakfast De Lindenstee Op zoek naar rust en ruimte hebben we met ons gezin in de zomer van 2010 de overstap gemaakt van de Randstad naar het mooie Drenthe om onze droom te verwezenlijken. Op de Hondsrug, in het mooi gelegen dorpje Valthe, hebben we rust en ruimte gevonden en verbouwden we een ruim 100 jaar oude boerderij. We genieten met ons gezin van de rust, ruimte en gemoedelijke sfeer; een sfeer die we graag willen delen. Het oude woongedeelte voor in de boerderij hebben we verbouwd tot riant gastenverblijf. U vindt hier uw rust, maar kunt ook eindeloos fietsen en wandelen door de bossen en langs de hunebedden. Voor een kort of langer verblijf heten we u van harte welkom in de LindenStee.

Saksische Vakantieboerderij De Eikengaarde De Eikengaarde, een statige Saksische boerderij, schittert aan de brink in Valthe en dateert van ongeveer 1650. Zowel de boerderij met de prachtige rieten kap, als het bijgebouw, werden recentelijk gedegen en luxueus gerestaureerd. Ook de 2 ha grote, parkachtige tuin met eeuwenoude bomen, werd grondig onderhanden genomen.

Vakantiewoning Stratingh Een prachtig gelegen vakantiehuisje voor maximaal 4 personen met uitzicht op het Valtherbos.
De keuken is volledig ingericht! Er is een douche met wc op de begane grond. De eventueel meegenomen fietsen kunnen worden gestald in een blokhut bij het huisje. Er is ook een mogelijkheid om fietsen te huren in Valthe of Odoorn

Vakantiewoning Natuurhuisje 15205 Dit vakantiehuis (ca. 75 m2) ligt op het grondstuk van de eigenaar, ca. 1 km. buiten het centrum van Valthe. De omgeving is uitermate geschikt voor het maken van paardrijtochten maar ook voor het maken van wandel- en fietstochten. Een heerlijk verblijf voor als u van rust en ruimte houdt. 

Vakantiewoning Natuurhuisje 33985 Dit prachtige natuurhuisje ligt aan een stille landweg waar geen doorgaand verkeer langs komt en op ongeveer één kilometer loopafstand van het Valtherbos. Het is de perfecte plek om tot rust te komen of om heerlijk te gaan wandelen en fietsen.

Vakantiewoningen Koster Prachtig gelegen monumentale Saksische Woonboerderij uit 1745 in dorpskern van Oud-Valthe, op een erf van 3000 m2. Sfeervolle ruime helft van de ’WOONBOERDERIJ’  voor maximaal 3 personen of de prachtig vrij gelegen ‘BOERENHOF’ voor 2 personen.

Vakantiehuis Hondsrughill Vanwaar u ook komt, zodra u het landweggetje over de oude spoordijk opdraait bent u al met vakantie! De rust komt u tegemoet, of een boer met een tractor, maar dat is dan ook het enige wat de rust kan verstoren.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!