Werkgroep Onderduikershol

Werkgroep Onderduikershol:


Laatste nieuws:

Het Onderduikershol is voltooid. Hieronder kunt u het filmpje van RTVDrenthe bekijken van 01-05-2020. Lees hier het bijbehorende artikel.

Bron: RTVDrenthe.nl 01-05-2020

Het onderduikershol in het Valtherbos is voor twee jaar terug daar waar nodig gerepareerd en de beplanting is hersteld. Echter we moeten rekening houden met het feit dat we binnenkort toch wel rigoureus aan de slag moeten om het veilig te houden voor bezoekers.

Daarom zijn we in gesprek met Staats Bos Beheer (SBB), Gemeente Borger-Odoorn, Vier Mei Comité Valthe-Klijndijk en Dorpsbelangen Klijndijk om te kijken hoe we het hol kunnen behouden voor de toekomst. Het gesprek met SBB gaat over wat mag en kan in het bos, wat betreft de gemeente gaat over het over de bekostiging en met het Vier Mei Comité Valthe-Klijndijk en Dorpsbelangen Klijndijk gaan we praten over een manier om dit gezamenlijk aan te vliegen.

Na het bespreken van de mogelijkheden (kaders waarbinnen we moeten blijven) willen we graag een werkgroep samenstellen om plannen te maken hoe we dit gaan doen. Een aantal mensen zijn al benaderd maar heeft u belangstelling om mee te praten graag! Geef het even aan richting het secretariaat van Plaatselijk Belang Valthe. Email: plaatselijkbelang@valthe.nl

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

error: Content is protected !!