Meifeest 2020

Iedere 5 jaar wordt er rond 5 mei een Meifeest georganiseerd in Valthe. Het Meifeest heeft een thema en aan de hand van dit thema worden de straten versierd in het dorp. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Een echte feestavond mag natuurlijk niet ontbreken!


In 2020 in het weer zo ver!

Na Valthe 800 jaar is 2020 weer het jaar van een traditioneel Meifeest in Valthe.

Met veel enthousiasme is de werkgroep begonnen met overleggen. De werkgroep bestaat uit:

  • Jan van Gerwen
  • Henk Nieborg
  • Frans Geene
  • Anita Mensing-Westerink

Het laatste nieuws over het Meifeest 2020 vindt u op deze pagina. Ook zullen alle activiteiten in de agenda van de website worden vermeld.

Vragen of suggesties? Mail dan naar: meifeest2020@hotmail.com


Laatste Nieuws:

Januari 2020

December 2019

Bericht van de commissie Meifeest 2020

Het eerste overleg is geweest en we hebben lekker gebrainstormd over de inrichting van het feest. Paar zaken waren direct duidelijk. Er moet een grote feestavond komen, ook een sport en spel element mag niet ontbreken. En ja, de straatversiering hoort er natuurlijk ook bij.​

Verder willen we graag het hele dorp er bij betrekken. Zowel bij het vieren als organiseren. We hebben dus hulp van iedereen nodig. Ook van enkele verenigingen in het dorp.

Komende week zal er een mail uit gaan naar de straatvertegenwoordigers. Zij en afgevaardigden van wat verenigingen worden uitgenodigd om op 23 januari om 19:30 naar het Dorpshuis te komen. Dan zullen we de concept plannen voor het Meifeest presenteren en kunnen we brainstormen over de invulling. Ook andere bewoners zijn van harte welkom om mee te komen op 23 januari

Data om te onthouden:

23-jan-2020, 1e bijeenkomst

8-mei-2020 t/m 10-mei-2020 Meifeest Valthe

Suggesties en aanmeldingen om mee te helpen zijn altijd welkom.

Meifeest2020@hotmail.com

Anita Mensing-Westerink

Henk Nieborg

Frans Geene

Jan van Gerwen

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!