In ’t Gras Boeren Buiten Fair – In ’t Gras

!!! >>> BELANGRIJK BERICHT <<< !!!

In ’t Gras 7 juni 2020 gaat niet door !

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan, het corona virus. Dit is voor ons de aanleiding om met gezond verstand de fair voor dit jaar af te lassen. Wij vinden het als bestuur niet verantwoord om het door te laten gaan en hebben daarom deze beslissing genomen.

Voor de mensen die reeds hebben ingeschreven, u hoeft niets te doen, wij nemen contact met u op en het inschrijfgeld wordt terug gestort.

Vooralsnog wordt de fair verplaatst naar zondag 30 mei 2021.

Wij vinden het enorm jammer, maar de veiligheid en gezondheid van iedereen is belangrijker en daar gaat het tenslotte om. We hopen dat we elkaar weer zien op zondag 30 mei 2021, zet hem vast in uw agenda.

Bestuur stichting in ’t Gras.


De fair In ’t Gras is zeker één van de grootste en meest sfeervolle fairs van het Noorden, welke elk jaar gehouden wordt op de eerste zondag na Pinksteren, in het mooi dorpje Valthe gelegen op “de Hondsrug” in de provincie Drenthe.

De organisatie zorgt voor extra culturele activiteiten en muziek zodat het voor het publiek goed vertoeven is tussen de oude boerderijen en onder de eeuwenoude eiken van de brink in Valthe. Ook organiseren zij activiteiten voor de kinderen, verder is het een fair met veel kramen voorzien van kunst, curiosa, bloemen en planten, decoraties voor huis en tuin etc. etc.

De volgende fair is zondag 30 mei 2021, tussen 10 en 17 uur.

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als standhouder klik dan op hier.


In ’t Gras 2019: Een Sfeerimpressie

PlayPause
Slider

Foto’s: Bert Tibbe. Voor meer foto’s kunt u kijken op onze Flickr pagina. Onderaan onze website ziet u hoe u zich hier voor aan kunt melden.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

error: Content is protected !!