In ‘t Gras Boeren Buiten Fair – In ‘t Gras

Update betreffende corona virus.

Stichting in’t Gras volgt net als u de laatste updates van onze regering. Doordat er verscherpte regels zijn uitgegeven nemen wij als bestuur een afwachtende houding aan of het mogelijk wordt om in 2021 een nieuwe fair te kunnen organiseren.

In december hebben we een vergadering met ons bestuur waarin we gaan kijken wat de stand van zaken is op dat moment. Wij informeren jullie zo nodig via de website of email, we starten pas met de inschrijving wanneer dit verantwoord is. Blijf allemaal gezond!

Groet,

Bestuur stichting in ’t Gras.


De fair In ’t Gras is zeker één van de grootste en meest sfeervolle fairs van het Noorden, welke elk jaar gehouden wordt op de eerste zondag na Pinksteren, in het mooi dorpje Valthe gelegen op “de Hondsrug” in de provincie Drenthe.

De organisatie zorgt voor extra culturele activiteiten en muziek zodat het voor het publiek goed vertoeven is tussen de oude boerderijen en onder de eeuwenoude eiken van de brink in Valthe. Ook organiseren zij activiteiten voor de kinderen, verder is het een fair met veel kramen voorzien van kunst, curiosa, bloemen en planten, decoraties voor huis en tuin etc. etc.

De volgende fair is zondag 30 mei 2021, tussen 10 en 17 uur.

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als standhouder klik dan op hier.


In ‘t Gras 2019: Een Sfeerimpressie

DSC_0297
_DSC0010
_DSC0050
_DSC0063
DSC_0267
_DSC0029
PlayPause
DSC_0297
_DSC0010
_DSC0050
_DSC0063
DSC_0267
_DSC0029

Foto’s: Bert Tibbe. Voor meer foto’s kunt u kijken op onze Flickr pagina. Onderaan onze website ziet u hoe u zich hier voor aan kunt melden.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

error: Content is protected !!