Feestweekend Valthe – FEVA & St.Dorpsvermaak

2020


Elk jaar organiseren Feva en St.Dorpsvermaak samen het Feestweekend Valthe in het eerste weekend van September. De actuele data vindt u in de agenda, de facebookpagina van Feva en de website van Feva en St.Dorpsvermaak

Elk jaar is het een groot feest waar zowel veel bewoners als mensen van buiten Valthe op af komen.

Op Vrijdag is de opening. Voor de kinderen uit Valthe is dit altijd een groot feest. Er wordt onder andere met enveloppen gestrooid met leuke bonnen voor de Kermis. De Kermis is vanaf dat moment ook geopend. In de feesttent is het ’s avonds ook feest met eerst een Kinderdisco en daarna gaat het feest nog even verder met muziek van bijvoorbeeld 5th Wheel.

Op zaterdag is er de kofferbakverkoop op Het Perron en de Kindermiddag met verschillende activiteiten. Zaterdagavond is het groot feest in de feesttent met verschillende artiesten. Een selectie uit artiesten die eerder jaren langs kwamen: Jannes, Henk Dissel, One Two Trio, Guus Meeuwis, Jan Smit, De Kast, Golden Earing. Ook is de Kermis weer de hele dag geopend.

Op zondagochtend en middag is er Braderie en de Rommelmarkt. Deze vind u in de Hoofdstraat, Vlintweg, Spoortstraat en Leemkuilenweg. Ook dan zijn er weer activiteiten voor de kinderen en is de Kermis wederom geopend. Ook is er een podium bij de Spoorstraat/Leemkuilenweg. Hier vind u Shantykoren. In de tent is er ook muziek. De entree is op zondag gratis.

Voor het actuele programma kijkt u op de website van Feva en St.Dorpsvermaak.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

error: Content is protected !!