Wandelvierdaagse – Plaatselijk Belang Valthe

2020: Ivm de maatregelen vanwege het Corona virus gaat de Wandelvierdaagse dit jaar niet door.


Wandelvierdaagse 2019: Een sfeerimpressie

DSC_0022
DSC_0059
DSC_0083
DSC_0085
DSC_0089
DSC_0113
previous arrow
next arrow

Foto’s: Bert Tibbe. Voor meer foto’s kunt u terecht op onze Flickr pagina. Onderaan de website kunt u lezen hoe u zich hier voor aan kunt melden.


Avondwandel-4-daagse Valthe

Tot en met 2017 is er vele jaren een avondvierdaagse georganiseerd in Valthe. De Valther 4 daagse was een begrip in het dorp en ook voor dorpen daarbuiten. In 2018 hebben we dit allemaal toch wel gemist.

Door middel van de dorpsenquete (afgenomen in 2018), is ook de avondvierdaagse weer onder de aandacht gekomen. Er volgde in maart 2019 een oproep in de Dorpskrant. Ritzo Muntinga heeft het voortouw genomen en is op zoek gegaan naar mede vrijwilligers. Inge Kiewiet, Astrid Hartgers en Arjan Sloots zullen de werkgroep gaan versterken. Vanuit Plaatselijk Belang Valthe is Ferdinant Westen onderdeel van de werkgroep. En zo hopen we op weer vele jaren wandelplezier in het dorp Valthe.

In juni wordt de vierdaagse georganiseerd. Ter zijner tijd kunt u hier alle informatie vinden. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om mee te lopen. Voor de kinderen van OBS de Linderakkers zullen er aanmeldformulieren uitgedeeld gaan worden op school. De groepen 1 t/m 4 lopen 5 km. Vanaf groep 5 zullen de kinderen 10 km gaan lopen.

De start en finish zijn vanaf Sportpark Duurshof. Er kan elke avond gestart worden om 18 uur.

Het is de bedoeling om op de vrijdagavond vanaf het Picknickveld, onder muzikale begeleiding, terug te lopen naar het Sportpark. Hier krijgt iedereen een medaille.

We hopen op veel wandelplezier!

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

error: Content is protected !!