Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wandelvierdaagse – Plaatselijk Belang Valthe

Wandelvierdaagse 2019: Een sfeerimpressie

previous arrow
next arrow
Slider

Foto’s: Bert Tibbe. Voor meer foto’s kunt u terecht op onze Flickr pagina. Onderaan de website kunt u lezen hoe u zich hier voor aan kunt melden.


25 juni t/m 28 juni 2019 Avondwandel-4-daagse Valthe

Tot en met 2017 is er vele jaren een avondvierdaagse georganiseerd in Valthe. De Valther 4 daagse was een begrip in het dorp en ook voor dorpen daarbuiten. In 2018 hebben we dit allemaal toch wel gemist.

Door middel van de dorpsenquete (afgenomen in 2018), is ook de avondvierdaagse weer onder de aandacht gekomen. Er volgde in maart 2019 een oproep in de Dorpskrant. Ritzo Muntinga heeft het voortouw genomen en is op zoek gegaan naar mede vrijwilligers. Inge Kiewiet, Astrid Hartgers en Arjan Sloots zullen de werkgroep gaan versterken. Vanuit Plaatselijk Belang Valthe is Ferdinant Westen onderdeel van de werkgroep. En zo hopen we op weer vele jaren wandelplezier in het dorp Valthe.

Voor 2019 willen we de avondvierdaagse organiseren van dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni. Er zullen afstanden van 5 en 10 km gelopen kunnen worden.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om mee te lopen. Voor de kinderen van OBS de Linderakkers zullen er aanmeldformulieren uitgedeeld gaan worden op school. We zouden het leuk vinden als de schoolkinderen zoveel mogelijk met de klasgenoten lopen. De groepen 1 t/m 4 lopen 5 km. Vanaf groep 5 zullen de kinderen 10 km gaan lopen.

Overige deelnemers dienen zich aan te melden via de mail: avond4daagsevalthe@hotmail.com. Graag voor 10 juni. Ook kun je nog inschrijven op de eerste wandelavond.

De start en finish zijn vanaf Sportpark Duurshof. Er kan elke avond gestart worden om 18 uur.

De stempelkaart moet afgehaald worden in de kantine van Sportpark Duurshof, dit kan vanaf 17.45 uur.

De kosten bedragen € 6,00 pp. Het te betalen bedrag graag tijdens het afhalen van de stempelkaart(en) gepast te voldoen.

Het is de bedoeling om op de vrijdagavond vanaf het Picknickveld, onder muzikale begeleiding, terug te lopen naar het Sportpark. Hier krijgt iedereen een medaille.

We hopen op veel wandelplezier!

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!
Copyright