Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welkom in Valthe

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Op deze website, van Plaatselijk Belang Valthe, vindt u informatie over het heden en bijzondere verleden van het  prachtige dorp Valthe – de archeologische parel van Drenthe. Valthe is gelegen in UNESCO Global Geopark De Hondsrug.

U vindt hier onder andere informatie over de activiteiten en projecten van Plaatselijk Belang Valthe, de dorpsgeschiedenis, bezienswaardigheden en wandelingen in en rond Valthe. Het bruisende verenigingsleven, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. De dorpskrant, bedrijven, de actuele agenda en de knoflookpad.

In het menu vindt u alle informatie die interessant is voor zowel u als dorpsbewoner, als voor u als toerist.


NIEUWS:

Informatie over de Avondvierdaagse vindt u onder: Actief Valthe / Activiteiten / Juni.


Gezocht: Vrijwilligers DOS. Meld u aan via: jeefting@hotmail.com (zie ook de dorpskrant van Mei 2019)

Gezocht: Vrijwilligers Proathuus. Geef u op via: meikeklasensproathuusvalthe@outlook.com


Ivm de AVG kunnen wij niet alle foto’s op de website plaatsen. Wilt u alle foto’s van de evenementen wel graag zien? Volg ons dan via Flickr of Instagram! (Deze pagina’s staan ingesteld op privé) Dit doet u als volgt:

Flickr: Stuur ons een email via websitevalthe@gmail.com en wij voegen u toe. U krijgt dan een email met verdere instructies van Flickr. U vindt ons op Flickr onder de naam Website Valthe.

Instagram: U vindt ons door te zoeken naar Valthe.nl. Klik op volgen en wij krijgen een melding en voegen u dan toe.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!
Copyright