Welkom in Valthe

Welkom in Valthe

Het Perron

Het Stationsgebouw

De Schaopkoel

Monument bij 'Het Onderduikershol'

Prachtige natuur om van te genieten

De Valther Tweeling - Hunebed D36 en D37

Tiphof - Weerdingerzandweg

previous arrow
next arrow
Slider

Op deze website, van Plaatselijk Belang Valthe, vindt u informatie over het heden en bijzondere verleden van het  prachtige dorp Valthe – de archeologische parel van Drenthe. Valthe is gelegen in UNESCO Global Geopark De Hondsrug.

U vindt hier onder andere informatie over de activiteiten en projecten van Plaatselijk Belang Valthe, de dorpsgeschiedenis, bezienswaardigheden en wandelingen in en rond Valthe. Het bruisende verenigingsleven, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. De dorpskrant, bedrijven, de actuele agenda en de knoflookpad.

In het menu vindt u alle informatie die interessant is voor zowel u als dorpsbewoner, als voor u als toerist.


NIEUWS:

Beste dorpsgenoten,

Op dit moment zijn door de regering een flink aantal noodzakelijke maatregelen aangekondigd die ons allen treffen. Door het COVID 19 virus hebben we te maken met een flink aantal beperkende maatregelen in ons sociale leven, niet leuk maar wel noodzakelijk om het aantal besmettingen en de gevolgen daarvan te vermijden.

Via onze website houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. We hopen en vertrouwen dat we hopelijk op korte termijn deze uiterst vervelende, beperkende en bedreigende situatie te boven zullen zijn in binnen ons dorp weer snel op een normale manier onze bezigheden kunnen oppakken.

Bestuur Plaatselijk Belang Valthe

Klik voor meer informatie over het Corona virus en de maatregelen: RIVMAfhaalmaaltijden in Valthe

Laten we samen de Horeca in Valthe ondersteunen! Bestel een heerlijke maaltijd bij ‘Ons Dorpshuis’ of Restaurant ‘De Schuttershof’.


Hieronder vindt u een interactieve kaart van Valthe. U vindt hier oa bezienswaardigheden van Valthe, maar ook verschillende bedrijven zijn toegevoegd. Als u deze in volledig scherm bekijkt kunt u de informatie naar eigen keuze in- of uitschakelen.


OVERIG NIEUWS:

  • Plaatselijk Belang Valthe zoekt:
    • Bestuursleden/vrijwilligers
    • Meld u aan via plaatselijkbelang@valthe.nl

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

error: Content is protected !!