Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welkom in Valthe

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Op deze website, van Plaatselijk Belang Valthe, vindt u informatie over het heden en bijzondere verleden van het  prachtige dorp Valthe – de archeologische parel van Drenthe. Valthe is gelegen in UNESCO Global Geopark De Hondsrug.

U vindt hier onder andere informatie over de activiteiten en projecten van Plaatselijk Belang Valthe, de dorpsgeschiedenis, bezienswaardigheden en wandelingen in en rond Valthe. Het bruisende verenigingsleven, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. De dorpskrant, bedrijven, de actuele agenda en de knoflookpad.

In het menu vindt u alle informatie die interessant is voor zowel u als dorpsbewoner, als voor u als toerist.


NIEUWS:

Onder Actief Valthe is een nieuw tablad toegevoegd: Vrijwilligers. Hier vindt u oproepen voor Vrijwilligers door verschillende werkgroepen, verenigingen etc. Klik hier om direct naar de pagina te gaan. Heeft u een oproep voor Vrijwilligers? Stuur dan een email naar websitevalthe@gmail.com en wij plaatsen uw oproep op de Vrijwilligerspagina.

Informatie over de Avondvierdaagse van 25 t/m 28 juni vindt u onder: Actief Valthe / Activiteiten / Mei-Juni.

Informatie over het FIFA Toernooi van 5 Juli vindt u onder: Actief Valthe / Activiteiten / Juli-Augustus-September


Ivm weinig reacties nogmaals de oproep –>

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!
Copyright