Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welkom in Valthe

previous arrow
next arrow
Slider

 

 

Op deze website, van Plaatselijk Belang Valthe, vindt u informatie over het heden en bijzondere verleden van het  prachtige dorp Valthe – de archeologische parel van Drenthe. Valthe is gelegen in UNESCO Global Geopark De Hondsrug.

U vindt hier onder andere informatie over de activiteiten en projecten van Plaatselijk Belang Valthe, de dorpsgeschiedenis, bezienswaardigheden en wandelingen in en rond Valthe. Het bruisende verenigingsleven, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. De dorpskrant, bedrijven, de actuele agenda en de knoflookpad.

In het menu vindt u alle informatie die interessant is voor zowel u als dorpsbewoner, als voor u als toerist.


NIEUWS:

 • Jantje Beton – Speeltuinvereniging Jong Leven: voor het vervangen van een speeltoestel is de speeltuinvereniging extra geld nodig. U kunt tot en met 31 oktober doneren. Klik hier om naar de juiste pagina te gaan. U kunt in de zoekbalk Valthe of Jong Leven intypen om te doneren.
 • Onderduikershol Valthe in het nieuws. Voor het artikel en informatie over de Werkgroep Onderduikershol klikt u hier. Voor meer informatie over Het Onderduikershol klikt u hier.
 • Valtherschans in het Dagblad van het Noorden: Op de pagina van de Werkgroep Valtherschans vindt u het artikel dat in het DVHN stond op 9 oktober jongstleden. Voor meer informatie over de historie van de Valtherschans klikt u hier.
 • Energie Coöperatie Valthe zoekt: – Mensen die een paar uur per maand willen besteden aan onze communicatie.
  Rekenaars die makkelijk een businesscase (een overzicht van opbrengsten en kosten van een aanbod) kunnen opstellen.
  – Goede onderhandelaars die collectieve inkoopdeals kunnen afsluiten – bijv. van zonnepanelen of isolatiemateriaal.
  – Praktische doeners die een thema-avond kunnen organiseren of die energieadviseur willen worden.
  – Iemand die het secretariaat wil doen.
  – Mensen met ideeën het logo.
 • Samenloop voor Hoop, van de KWF Kankerstichting, 20 & 21 Juni 2020 Meld u aan voor het team Valthe and Friends (initiatief van Alice Katuin en Kim Scholte- van Klinken) via samenloopvalthe@gmail.com. Meer informatie vindt u ook op www.samenloopvoorhoop.nl

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!