Welkom in Valthe

Welkom in Valthe

Het Perron

Het Stationsgebouw

De Schaopkoel

Monument bij 'Het Onderduikershol'

Prachtige natuur om van te genieten

De Valther Tweeling - Hunebed D36 en D37

Tiphof - Weerdingerzandweg

previous arrow
next arrow
Slider

 Op deze website, van Plaatselijk Belang Valthe, vindt u informatie over het heden en bijzondere verleden van het  prachtige dorp Valthe – de archeologische parel van Drenthe. Valthe is gelegen in UNESCO Global Geopark De Hondsrug.

U vindt hier onder andere informatie over de activiteiten en projecten van Plaatselijk Belang Valthe, de dorpsgeschiedenis, bezienswaardigheden en wandelingen in en rond Valthe. Het bruisende verenigingsleven, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. De dorpskrant, bedrijven, de actuele agenda en de knoflookpad.

In het menu vindt u alle informatie die interessant is voor zowel u als dorpsbewoner, als voor u als toerist.


NIEUWS

  • Rederijkerskamer De Heidebloem speelt 18, 24 en 25 januari de klucht ‘Verkeerde Hulp Op De Eerste Hulp’ in ‘Ons Dorpshuis’. Zij verwelkomen u graag op een van de avonden!!! Er zijn nog kaarten voor Zaterdag 18 januari (muzikale omlijsting door Wim Jan Eikens) en Vrijdag 24 januari (geen muziek). Zaterdag 25 januari is uitverkocht.
  • Een impressie (foto’s: Bert Tibbe) van de Spek en Bonen Tocht is geplaatst. Klik hier om naar de pagina te gaan.
  • Genoeg geld voor renovatie Onderduikershol Valthe (bron RTVDrenthe). Kijk ook eens op de pagina van de Werkgroep Onderduikershol voor nieuws rondom de renovatie.
  • Meifeest 2020: 23 januari om 19.30 uur is er een vergadering, in Ons Dorpshuis, over het Meifeest van 2020. Voor actueel nieuws over het Meifeest 2020 klikt u hier. Heeft u suggesties of wilt u helpen? Mail dan naar: Meifeest2020@hotmail.com
  • Samenloop voor Hoop, van de KWF Kankerstichting, 20 & 21 Juni 2020 Meld u aan voor het team Valthe and Friends (initiatief van Alice Katuin en Kim Scholte- van Klinken) via samenloopvalthe@gmail.com. Meer informatie vindt u ook op www.samenloopvoorhoop.nl

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

error: Content is protected !!